Home Singles BOROKOV BOROKOV – De Rem(ix)

BOROKOV BOROKOV – De Rem(ix)

by Bart Verlent

Op 21 februari speelde Borokov Borokov een show in ACU/EKKO in Utrecht. Maarten (Nonchelange) was aanwezig op dit opreden maar kon zich daar niet laten gaan, wat de inspiratie vormde voor zijn nummer De Rem. Maarten was toen trouwens beter wel losgekomen, want het was het laatste optreden dat voor een uitzinnig dansend publiek plaatsvond.

© Ann Cnockaert

Als tegenwicht voor het feit dat Maarten, net zoals iedereen, nog steeds thuis zit en ter viering van het 1-jarig jubileum – dat snel mag worden vergeten – maakte Borokov Borokov een remix van De Rem, De Rem(ix). Voor de band de eerste keer dat ze samenwerkten met een Nederlander.

Het origineel van Nonchelange is pure electrofunk. Borokov Borokov haalde het nummer evenwel stevig door de mixer. Ze maakten er een soort breakbeat versie van met een jaren 80 hiphoprandje waar we het origineel bijna niet meer in herkennen. Een typische, speelse groovy Borokov Borokov bewerking dus.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More