Home Belgisch BONZO – Everything I Thought Was Real (ET!KET Records)

BONZO – Everything I Thought Was Real (ET!KET Records)

by Bart Verlent

Het Leuvense viertal Bonzo heeft niet stil gezeten tijdens de quarantaine dagen. Ze lieten hun debuutplaat Always Holidays volledig coveren door Mooneye, Tin Fingers, JAKOMO, Stoop Kid en TomTheBomb (The Guru Guru), Floris Francis Arthur (Team William) en blush, wat resulteerde in het album Too Many Holidays. Maar Thijs Boyen en co schreven ook nieuwe songs waar deze Everything I Thought Was Real één van is.

(c) Bonzo

Na de vorige single Everyday, die een ode was aan de sleur in het leven, stelt de Leuvense band met deze song het jongvolwassen leven in vraag. En dan doen ze weer met lekkere lo-fi indierock met warme klanken, waar Boyen zijn stem met volle overgave op heeft gegooid.

Bonzo heeft met deze single weer bewezen dat ze eigenlijk heel radiovriendelijke songs maken met wat vreemde hoeken, die het altijd boeiend houden. Het is nu alleen nog wachten tot de nationale radio eindelijk deze interessante band ontdekt. Want deze Belgische lo-fi-koningen verdienen het om met dit nummer meer aandacht te krijgen.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More