Home Singles BOAF – Fear

BOAF – Fear

by Jeroen De Weder

Gelukkig nieuwjaar! Of gelukkig, het is een nieuw jaar. Het is duidelijk dat 2020 door zo goed als iedereen met een grote middelvinger werd uitgezwaaid, managers van pakjesdiensten en online verkoopkanalen uitgezonderd. 2020 stond in het teken van angst zoals de kerels van Boaf goed in het snotje hadden. Met hun vierde singel Fear laten ze, in tegenstelling tot wat de titel doet vermoeden, een positieve boodschap horen.

Het muzikale duo gelooft in een optimistische toekomst, “gefundenes Fressen” voor elke luisteraar die snel terug wil ontpoppen tot concertganger. De melodieuze poprock heeft enkele stevige, scherpe randjes waardoor het nummer meer diepgang krijgt en dat is zeker welkom. De stijl, de structuur en het spel tussen de harmonieuze zang en schreeuwerigere tweede stem doet ons geregeld denken aan Linkin Park en dat mag zeker als compliment beschouwd worden.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More