Home Singles BLUSH. – Reckless

BLUSH. – Reckless

by Bart Verlent

Daan Schepers is naast muzikant bij Bazart en Eefje De Visser ook producer van onder andere AlunaGeorge, Warhola en J Lloyd. Sinds de verschillende lockdowns is hij zelf muziek beginnen maken onder de naam “blush.”. Met Lovers en Maybe bracht hij twee knappe singles uit die veel indruk maakten.

© blush

De derde single, Reckless, gaat over hoop in tijden van eenzaamheid en de drang om grenzen te verleggen. Maar eigenlijk heeft Daan liever dat de luisteraar zelf op zoekt gaat naar wat het nummer voor haar of hem betekent.

Net zoals in de vorige singles legde blush. mooie laagjes op elkaar die een subliem geheel vormen. De basis is de piano waarop Daan sobere soundscapes legt, zonder beats, enkel met subtiele percussie. Schepers zingt de zweverige track dromerig in. Op het einde haalde hij zijn stem door een vocoder, wat perfect past bij deze song.

Reckless is weer een knappe compositie van blush. Het is evenwel afwachten of Schepers verder nummers blijft schrijven voor zijn eigen project. Wij hopen in elk geval nog meer van blush. te horen.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More