Home Concerttip A Slice Of Life, Raymond van het Groenewoud en Mooneye te gast in Jeugdhuis Nijdrop

A Slice Of Life, Raymond van het Groenewoud en Mooneye te gast in Jeugdhuis Nijdrop

by Hannelore Dieleman

Nijdrop is een jeugdhuis en muziekcentrum in het Vlaams-Brabantse Opwijk dat fuiven, concerten, workshops, activiteiten en caféavonden organiseert. Ook hun concertagenda voor dit najaar is goedgevuld, van grote concerten in de zaal tot gezellige caféconcerten op vrijdag. De komende maanden staan weer veelbelovende concerten op het programma.

Op 8 december is A Slice of Life te gast, catchy, Belgische postpunk met een uitstekende live reputatie, zowel in kleine zalen als op grotere festivals zoals Sinner’s Day. Hun laatste album Tabula Rasa kwam iets meer dan een jaar geleden uit in eigen beheer en werd enthousiast onthaald door de muziekpers.

A Slice of Life © Karim Hamid

Op 15 december heeft het jeugdhuis de eer niemand minder dan Raymond van het Groenewoud te ontvangen. 73 is hij ondertussen en hij tourt momenteel doorheen Vlaanderen met zijn nieuwe album Allermooist op Aard onder de arm. Jong en oud kan hij bekoren ook met de vele hits zoals Meisjes, Ik Ben De Man, Je Veux l’Amour.

Raymond van het Groenewoud © Johan Vanparys

Het nieuwe jaar in, op 1 maart, staat er een heuse try-out gepland van niemand minder dan de band Mooneye, die folk, rock en indiepop weten te versmelten. Een aanrader voor fans van Neil Young en voor iedereen die de magie van deze Belgische gitaarband aan den lijve wil ondervinden.

Mooneye © Hannelore Dieleman

Voor meer info, tickets en de volledige agenda verwijzen we naar de website van Nijdrop

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More