Home Belgisch BLAKEFIELD – In My Arms Again (Eigen Beheer)

BLAKEFIELD – In My Arms Again (Eigen Beheer)

by Hans Verhoeven

Popmuziek is iets mysterieus en laat dat – bestaat er een God? – als God het wil zo blijven. Maar wij willen God niet, wij willen Blakefield en die afvallige engelen maken dus popmuziek. Wat een verdienste is want je kan ook op een (Sound)cloud blijven zitten.

Hans Bekaert is de man, noemt zichzelf John Blakefield maar dat maakt allemaal niks uit hier in dit ondermaanse onder de wolken. Verdiende allerlei sporen, stond op Werchter met Undefined, maakte dingen en gaf nooit op ze te maken. En nu, met Bart Hens (vier snaren) en Sven Lories (klopt met sticks op dingen) is er dus Blakefield en dit is hun debuutsingle.

Zelf zeggen ze dat ze ziggen en zaggen (nooit zagen, integendeel) tussen Radiohead en Coldplay maar het is een leugen, getuige dit, In My Arms Again, prachtige single van pure pop die meer te doen heeft met wijlen Alex Chilton zijn groepjes The Box Tops en Big Star.

En voor mensen die toch niet in hun kot kunnen blijven:

06/11 – De Libertad, Leuven
10/11 – XYZ Lounge, Gent
07/12 – The Neck, Mechelen
10/12 – Café Winok, Brussel

Geen dank.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More