Home Belgisch BEUK – Overal En Nergens (Parsifal Records)

BEUK – Overal En Nergens (Parsifal Records)

by Geert Mertens

Het Nederlandstalige hardrocktrio Beuk bestaat tien jaar en viert dat met de nieuwe single Overal En Nergens. En het is weer een stevige mep op je gezicht van de rockers die, naar eigen zeggen, klinken als Motörhead en The Kids samen op café met Noordkaap en De Kreuners.

De intro van hun nieuwe single voelt een beetje als Nirvana, en daarna gaat het volledig richting De Mens. Zeker als de zang van Roel Jacobus start. En toch vroegen we ons bij de eerste luisterbeurt af of die eerste regels wel in het Nederlands waren gezongen. Ze klinken in ieder geval internationaal!

“Het nummer gaat over zwerven, reizen en dromen”, klinkt het. Producer van dienst was Ace Zec, bekend van onder meer RHEA, Ramkot en Customs.

Dit jaar komen er in totaal drie nieuwe singles en bijbehorende videoclips uit. Op 2 maart vindt hun jubileumconcert plaats in Cactus Muziekcentrum in Brugge.

©Johan Vanparys

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More