Home Singles BETTIE – Daar Waar De Zon Schijnt

BETTIE – Daar Waar De Zon Schijnt

by Nel Mertens

Ga je mee? Naar Brussel? Dan duiken we samen het vrijgezellenleven in. Samen met Bettie.

© An Clapdorp

Bettie brengt haar eigen, eerlijke nummers in het Nederlands en put inspiratie uit het vrijgezellenleven in Brussel. De voorbije zomer stak ze haar nummer Daar Waar De Zon Schijnt in een jazzy jasje, samen met João Lobo (drums), Soet Kempeneer (bas), Tijl Decatte (piano), Michel Paré (trompet), en Laura Vander Elst (backings).

Betties knappe zangstem wordt hierin afgewisseld met – vrij snelle – spoken words. En ondanks het feit dat de zon volop schijnt in deze track, zit ie ook vol mooie melancholie. Die van onbezorgd en onbezonnen door een zonnige straat huppelen, terwijl je een volslagen onbekende durft uit te nodigen om met je mee te huppelen. En ondertussen durft ze toch ook wel de angst uitspreken die ze voelt in die zoektocht naar ‘een goeie man’. Wat dat ook mag zijn… Maar één ding hebben we luid gehoord: “’t Is nooit te laat om ondeugend te zijn…!”

Facebook / Spotify

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More