Home Belgisch BERANG – Nouveau

BERANG – Nouveau

by Felix Sandon

Berang ontdekten we onlangs toen die een intieme sessie speelde op Radio Scorpio. Je kan alle straten van de wereld plaveien met de hoeveelheid mannen-met-gitaren die wij hier op de redactievloer van Luminous Dash te horen krijgen, maar deze Mechelaar slaagt erin iets verfrissends te doen op dat platgetreden pad. In zijn ragfijne stem, zorgvuldig geconstrueerde liedjes en zonnig klaterende gitaarspel schuilt iets dat meteen onze aandacht trekt en die ook weet vast te houden.

In deze single zelfs nog meer dan toen we hem op de radio hoorden: het voortdurende stilvallen en weer opstarten komt in deze studioversie beter tot zijn recht.

In het laatste kwart is de zanger helemaal op dreef en treedt hij met geheven hoofd de toekomst tegemoet. En nu pas snappen we de afbeelding van het witte blad die als coverfoto dienst doet: Berang wil in zijn liedje met een schone lei beginnen, maar tegelijk is dit de gedroomde start van een mooi oeuvre als singer-songwriter.

FACEBOOK / INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More