Home Singles BELTOON : SJ HOFFMAN

BELTOON : SJ HOFFMAN

by Luminous Dash

Vorig jaar mochten we kennismaken met de wondermooie debuutplaat The Long Now van SJ Hoffman. Deze werd zowel door de pers als door menig muziekliefhebber bejubeld. Dat Steven Borgerhoff niet heeft stil gezeten is te merken aan zijn nieuwe single Alright. Dat het dik in orde is kunnen we alleen maar bevestigen.

(c) SJ Hoffman

Alright is een sfeervolle song waarin de diepe stem van Steven centraal staat. Het nummer bouwt mooi op en de warme, melancholische stem van Pieter Van Dessel (Marble Sounds) draagt bij tot de maturiteit ervan. Dat deze artiesten muziek in de vingers hebben hoor je overvloedig in deze dromerige, weemoedige song. 

Alright gaat over een man die het gevecht aangaat met zijn demonen. Steven schreef het op slechts 5 minuten. Het album waarop Alright te horen zal zijn heet Waves Holding Time en verschijnt midden mei. Het wordt een avontuurlijker en bij momenten wat meer experimentele plaat dan de vorige. 

Op Waves Holding Time zijn trouwens ook de stemmen van Leonie Gysel (Arsenal) en Pascal Deweze (Metal Molly, Broken Glass Heroes) te horen. De albumhoes is van de hand van kunstschilder Koen Van Den Broek en mag er best wezen. Het symboliseert wat we in Alright te horen krijgen, en vandaag onze beltoon!

Pieter Wacarius

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More