Home Belgisch BELTOON: SHE BAD.

BELTOON: SHE BAD.

by Didier Becu

Talent hoor je onmiddellijk en bij het horen van de muziek van she bad kregen we meteen een wow-gevoel. Een mannenband met een vrouwelijk gezicht zeggen ze zelf. Maar wat een vrouw zeg! De vocalen van Lindy Versyck sleuren je van de ene kant naar de andere.

Stevige gitaarrock dat zowel Riot Grrrl als metal bevat, een soort hybride van High Hi en Within Temptation (maar dan zonder de poespas, en met betere songs!) Muziek met een boodschap voor het geweten.

Neen, hoe meer we hun ep, die begin dit jaar verscheen, horen des te beter en sterker wij het vinden. En dat vond ook de jury van Rockvonk 2017 (het concours van Het Depot), want het vijftal uit Haacht mocht met een trofee naar huis. Wij kozen ze uit als beltoon van de dag.

she bad speelt op 26 mei in Gent (Loods 20 in de Kopenhagenstraat) waar het gloednieuwe showcasefestival Waterfront Festival wordt voorgesteld.

Waterfront

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More