Home Belgisch BELTOON : SEA (PEOPLES).

BELTOON : SEA (PEOPLES).

by Björn Comhaire

Later dit jaar staan er maar liefst twee ep’s op stapel van het Brusselse vijftal Sea (Peoples). Eentje namen ze op samen met Bert Vliegen (Teen Creeps), de andere met Aurélien Auchain (Mountain Bike). Uit die eerste ep krijgen we de single The Creeps.

(c) Sea (Peoples)

Net als de songs op hun debuut-ep Let’s Talk About My PC Life (2018) klinkt de nieuwe single heel fris en open met een uitgepuurde, gedoseerde productie, een catchy melodie en mooie zang van Timo Vantyghem en Fien Robbe wiens stemmen perfect op mekaar zijn afgestemd.

In de grappige videoclip zien we de vijf bandleden joggend langs Belgische velden. Een voor een nemen ze de leiding om tenslotte elk om beurt uitgeput af te druipen. Een prima manier om alle bandleden even aan het publiek voor te stellen en een moment in de spotlight te gunnen.

Laat je echter niet misleiden door de wat diy aandoende clip, dit is een ijzersterke single van een band met een eigen geluid.

VI.BE

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More