Home Belgisch BELTOON (REWIND) : OHIO MARK

BELTOON (REWIND) : OHIO MARK

by Luminous Dash

Als de kerstbomen in zicht komen, kun je er prat op gaan dat het normale leven zo goed als stil staat. Zo hebben we traditioneler wijs op het einde van december geen nieuwe releases, sluiten de meeste concertzalen voor eventjes hun deuren, maar blikt de media met genoegen terug op het afgelopen muziekjaar. Vanaf 20 december kan je op Luminous Dash de eindejaarslijstjes raadplegen, en vanaf vandaag bekijken we via onze beltoon (deze keer heet dat Beltoon Rewind) naar de meest interessante Belgische releases van 2019.

Eén van de meest opmerkelijke bands kwam dit jaar uit Antwerpen. Vanuit het niets verscheen de single Lucid Lake van Ohio Mark, een track die fans van My Bloody Valentine deed watertanden. Het duurde wel eventjes voor we meer van hun hoorden, maar de ep Exotism die op sentimental verscheen was een prachtig staaltje van hoe waanzin en genialiteit in één geluid kunnen gegoten worden. We diepten nog eens Shimmers Of Darkness In Voids Of Happiness op. En begin dit jaar hebben we iets heel leuks over Ohio Mark te vertellen, maar eerst nog de kerst- en nieuwjaarsperiode zien te overleven.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More