Home Singles BELTOON : OLD PAINLESS

BELTOON : OLD PAINLESS

by Bart Verlent

Voor wie een beetje gefrustreerd rondloopt deze dagen omdat hij of zij niet buiten mag, hebben we nu de perfecte remedie om deze opgekropte gevoelens even volledig los te gooien. De Limburgse lawaaimaker Old Painless zorgt met zijn rauwe noise-hop voor het juistre medicijn. Hij wil communiceren met zijn brute kracht in plaats van subtiliteit.

(c) Old Painless

Hij verkiest ervoor om zelf anoniem te blijven om met zijn muziek en melancholische foto’s van vrolijke berggeitjes een combinatie te brengen van full frontal geweld met explicite gevoeligheid. Zijn noise-hop kunnen we vergelijken met Death Grips en Ho99o9 of een mix van de industrial noise van Dive en Blackhouse en de grindcore van Napalm Death.

In deze Eat Yr (G)oats beukt de noise-hopper over… cornflakes. We citeren even een mooie zin uit dit stevig nummer: “Normal people pour milk on their cereal, psychopaths pour milk first.” Tja, de man zal ook wat te lang binnen gezeten hebben. In elk geval komt dit nummer aan als een mokerslag.

Old Painless heeft een heel boeiende sound waarop we ons in deze bizarre tijden volop kunnen laten gaan. Met de bijbehorende clip snap je volledig dat Old Painless niks van subtiliteit moet weten.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More