Home Belgisch NOIA LLUNA – Pillow Fights (Eigen Beheer).

NOIA LLUNA – Pillow Fights (Eigen Beheer).

by Felix Sandon

Krasse gitaren trappen Pillow Fights op gang, de debuutsingle van NOIA LLUNA en meteen ook het titelnummer van hun binnenkort te verschijnen ep. Frontvrouw Alexandra Gadzina studeert jazz-zang, schrijft poëzie én presenteert op MNM, maar NOIA LLUNA lijkt eerder uit een dwars rockhoekje te komen. 

Pillow Fights klinkt heerlijk stekelig, maar gelukkig is er ook Alexandras hemelse stem die ons erdoorheen loodst. Net wanneer het nummer verzandt in een lange outro en je denkt dat het stilaan mag eindigen, drukt zij het gaspedaal weer in en weet ze ook op het juiste moment weer te stoppen. Dit is een debuut dat kan tellen en ons reikhalzend laat uitkijken naar de rest van de ep.

(c) : NOIA LLUNA

Bij Pillow Fights hoort ook een fascinerende videoclip, die Alexandra samen met Tomasz Cibulla regisseerde. Het beeld van een wereld die je enkel met bokshandschoenen kan aanraken, blijft nog lang op je netvlies hangen. Wie de groep aan het werk wil zien, moet vanavond (17 januari) naar de Rataplan in Antwerpen, waar ze het voorprogramma van And They Spoke In Anthems verzorgen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More