Home nieuws Fake Records brengt compilatie album uit op vinyl.

Fake Records brengt compilatie album uit op vinyl.

by Björn Comhaire

Het Gentse label Fake Records lanceert begin februari de compilatie Fake Sampler 01, met nummers van verschillende artiesten op haar roster.

(c) : Fake Records

Verwacht exclusief materiaal van Brihang, Bombataz, NTREK en Uberdope dat nog niet was uitgebracht. De Fake Sampler 01 zal voor het eerst te koop zijn op de uitverkochte Fake Label Night in de AB op 1 februari, een avond waar de bovengenoemde artiesten samen met enkele nieuwe acts showcases zullen geven.

Fake Records, opgericht in 2012 door de drie leden van Uberdope, heeft tijdens de voorbije jaren een stormachtige groei doorgemaakt. Wat ooit begon als een uit de hand gelopen experiment is intussen uitgegroeid tot één van de toonaangevende Belgische indie labels, met artiesten actief op het hoogste niveau.

De Fake Sampler 01 is een mooie bekroning van jarenlang timmeren aan de weg en zou wel eens een terugkerende traditie kunnen worden in de komende jaren. Het album komt begin februari uit op vinyl, in een gelimiteerde oplage. De DIY-mentaliteit van Fake Records krijgt een visuele vertaling in het sobere artwork van de plaat. Elke plaat is, door de toevoeging van een apart label, enig in haar soort.

Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More