Home Singles BELATED PROMISE RING – Childhood

BELATED PROMISE RING – Childhood

by Bart Verlent

Vorig jaar bracht het Leuvense viertal Belated Promise Ring hun wondermooie ep Paper Wives uit. We waren er al aan gewoon dat Anton Fannes, Matt Swanton, Bart Catoor en Christophe Vandewoude pakkende songs op de mensheid loslieten maar op die ep klonk alles nog intenser. Het leverde een plaat op met vier unieke parels van nummers.

© Belated Promise Ring

Uit Paper Wives komt de nieuwe single Childhood, zo zetten ze de knappe ep nog eens in de schijnwerpers. Met warme lagen bouwt het viertal een mooie song op die doet denken aan het dromerige en het krachtige van Pink Floyd. Maar Belated Promise Ring heeft een eigen geluid dat zeker zoveel indruk maakt als de sound van Gilmour en co.

Belated Promise Ring is zo’n band die eigenlijk al lang veel meer aandacht verdient. De sfeer die ze in hun songs neerzetten is intens, en kruipt diep onder de huid. Dat doet deze song ook, ze kruipt onder de huid en laat je nooit meer los.

FACEBOOK

SPOTIFY

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More