Home Singles BEECH – Back Where You Belong (UhmYeahSure Records)

BEECH – Back Where You Belong (UhmYeahSure Records)

by Bart Verlent

2024 staat voor BEECH in het teken van de grote terugkeer. Kristof Souvagie debuteerde met zijn band in 2018 met de ep Teabag waarop in 2021 het album Artifact volgde. Op 2 februari mogen we de tweede ep Back In December verwachten die opgenomen werd met een nagelnieuwe ritmesectie. Eerst verschijnt de ep enkel digitaal en een maand later kan je ze kopen op knal oranje cassette.

© BEECH

Het catchy titelnummer van de ep kregen we, geheel toepasselijk, al in december te horen en nu krijgen we nog een voorproefje dat even aanstekelijk klinkt als zijn voorganger. Back Where You Belong gaat over het lot en je eigen ding doen. Dat heeft BEECH zeker gedaan met deze straffe powerpopsong die in de lijn ligt van het beste van The Posies, Nada Surf en Teenage Fanclub. Super melodisch en mega catchy.

Met de release van de nieuwe ep worden er ook een reeks nieuwe optredens aangekondigd. Net als naar de ep kijken we er al reikhalzend naar uit om BEECH terug live aan het werk te zien.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More