Home Singles BEBORN BETON – Dancer In The Dark (Dependent Records)

BEBORN BETON – Dancer In The Dark (Dependent Records)

by Ann Cnockaert

De Duitse synthpop band Beborn Beton brengt hun nieuwe single Dancer in the Dark met een bijbehorende videoclip, die dient als voorproefje op hun langverwachte aankomende album Darkness Falls Again, dat in maart uitkomt bij Dependent Records.

Beborn Beton werd opgericht in 1989 in Essen, Duitsland door zanger Stefan Netschio, toetsenist en drummer Stefan Tillmann en toetsenist Michael Wagner. Ze brachten hun debuutalbum Tybalt uit in 1993. Er volgenden nog zes albums. Na de release van het voorlaatste album Tales from Another World (2002) en een uitputtende US tournee hield de band het voor bekeken.
Ruim 13 jaar later in 2015, keerde Beborn Beton terug met een nieuw album tot vreugde en verrassing van hun nog steeds enorme aanhang. A Worthy Compensation werd ontzettend goed onthaald door de fans en de pers.

Nu 8 jaar later krijgen we de eerste single Dancer In The Dark van het nieuwe album dat binnenkort verschijnt.

Het trio mag dan wel ouder zijn, ze weten nog steeds hoe ze een knaller van een nummer moeten maken. Dancer In The Dark heeft een stevige basis in de jaren 80 maar met een hedendaagse toets. Uiterst dansbaar en dus ideaal om een feestje mee op gang te trekken.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More