Home Concerttip Concerttip: A Slice Of Life & Ramonas

Concerttip: A Slice Of Life & Ramonas

by Ann Cnockaert

Het Britse Ramonas is niet zomaar een tribute band van de Ramones. De band begon in 2004 en is sindsdien uitgegroeid tot de ultieme recreatie van de garagepunkrockband. Ze staan bekend voor hun energieke optredens die het publiek telkens weer in vervoering brengen. Uiteraard brengen ze alle klassieke nummers van de Ramones.

Met minumum één been in de postpunk en de tenen dippend in alternatieve rock, garagerock en wave brengt A Slice Of Life melancholische, catchy nummers. In een sonische sfeer zoals The Cure, Bowie, Joy Division die wisten te creëren, brachten ze in 2018 hun welgesmaakte debuutalbum Restless uit. Vorig jaar kregen we hun tweede album Tabula Rasa dat door de pers zeer goed werd onthaald.

Ondertussen bouwden ze een sterke livereputatie uit, want op het podium wordt alles live gespeeld (zonder backdrops) en stralen Dirk Vreys (zang), Wim Kempenaers (gitaar), Guy Wilssens (gitaar), Nelson Da Silva (bas), Emannuel Schaeverbeke (toetsen) en François-Xavier Reimeringer (drums) een donkere energie uit.

Ramonas en A Slice Of Live spelen de pannen van het dak op zaterdag 14 januari in YAP in Leopoldsburg.

Tickets kosten € 12 en kan je hier verkrijgen

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More