Home Singles BEACH FOSSILS – Dare Me (Bayonet/Konkurrent)

BEACH FOSSILS – Dare Me (Bayonet/Konkurrent)

by Bart Verlent

Vorige maand kregen we het nieuws dat de Amerikaanse dreampopband Beach Fossils na zes jaar stilte nog eens een album zou uitbrengen. Na het album Somersault stapte drummer Tommy Gardner uit de band om te gaan leven als een boeddhist in Shangai en werd hij vervangen door Anton Hocceim (Ablebody, Always You). In tussentijd zat de band niet stil, toerden ze met Wavves en Wild Nothing en schreven ze nieuwe songs zodat we op 2 juni het nieuwe album Bunny krijgen.

© Beach Fossils

Dare Me is het tweede voorproefje uit Bunny en ligt volledig in de lijn van de vorige single Don’t Fade Away. Het is een mooie, warme compositie die wordt gedragen door de zachte stem van Dustin Payseur en gitaren die nooit buiten de lijntjes kleuren maar het geheel wat meer doen schitteren.

Op zich is deze nieuwe track zeker niet slecht maar we worden er ook niet door weggeblazen. Het nummer kabbelt gewoon verder zonder een explosie of dieptepunt, zodat het ook niet veel indruk achterlaat. Laten we hopen dat er op Bunny toch meer nummers staan die iets dieper gaan dan deze Dare Me.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More