Home Singles BAZ FT. TENSHUN & KERN KOPPEN – Oef (Eigen Beheer)

BAZ FT. TENSHUN & KERN KOPPEN – Oef (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Baz brak voor het grote publiek door in 2006 door zijn samenwerking met Pita (ABN) die hem uitnodigde voor de zomersingle Zomer. Dat nummer werd opgepikt door Radio Donna. Een jaar later kwam zijn debuutsingle Alles uit en nog een jaar later volgde het debuutalbum Punt Komma.

Pas in 2011 verscheen zijn tweede album Stadsleven dat een jaar later werd gevolgd door het album Baz & Claude Hugo dat hij opnam met jazzproducer Claude Hugo. In 2017 verschijnt nog de ep Baz x Wits maar daarna beslist de rapper om de microfoon aan de wilgen te hangen.

Dit jaar begon de zin echter terug te komen. Met als resultaat dat een paar maand geleden de track Blij, die hij opnam met WIM, het licht zag. Nu is Baz terug met een nieuwe single die een samenwerking is met de Nederlandse hiphop grootheden Tenshun en de formatie Kern Koppen.

Met Blij bracht Baz vrij luchtige hiphop, Oef is andere koek. De nieuwe single brengt lekkere, stevig rauwe hiphop waarin de rappers op een zalige manier spelen met woorden.

De sublieme beats zijn van de hand van Versatell en de mix lag in de handen van Wits. Met Oef sluit Baz dit jaar af met een sterke hiphop schijf.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More