Home Singles BAZ FT. GEWOON TOM, RONCHA, TENSHUN & WALTER EGO – Bergtop

BAZ FT. GEWOON TOM, RONCHA, TENSHUN & WALTER EGO – Bergtop

by Bart Verlent

Rapper Baz heeft de smaak terug goed te pakken. Na de ep Baz x Witz uit 2017 besliste Baz om de mic aan de wilgen te hangen en wat meer achter de schermen te gaan werken en artiesten te ondersteunen. Maar sinds vorig jaar begon het terug te kriebelen. Met als resultaat dat hij datzelfde jaar met WIM de track Blij uitbracht. Daarna volgde Oef waarin de rapper samenwerkte met Nederlandse hiphop grootheden Tenshun en Kern Koppen.

© Baz

Nu is Baz er terug met een ijzersterke schijf. Op Bergtop werkt de mc samen met de Antwerpse rapper Gewoon Tom, Leuvenaar Roncha, de West-Vlaamse hiphopper Walter Ego en de Nederlandse Tenshun. Samen leggen ze hun stevige raps op de beats van Johnny September die er zalige Indische vibes overheen goot.

Het is fijn om te horen dat Baz al die rappers samenbracht op deze track. Elk heeft zijn eigen stijl en zijn eigen drive en dat zorgt ervoor dat dit nummer echt wel uniek is. Ook de beats van Johnny September maken Bergtop tot een heel aanstekelijke single.

Noot: er zou een waarschuwing op deze single moeten staan “Werkt heel verslavend!”

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More