Home Belgisch BAT EYES – Loria (Eigen Beheer)

BAT EYES – Loria (Eigen Beheer)

by Astrid Venturuzzo

Bat Eyes beschrijft zichzelf als een Belgische band die indierock speelt. Het zal dan ook niet meteen via hun bio zijn dat Bat Eyes zich onderscheidt van andere bands. Gelukkig helpt hun muziek hen wel verder. Het Gentse trio werkt momenteel aan hun debuutplaat en ze sturen Loria als eerste single de wijde wereld in.

(c) Bat Eyes

De sound van Bat Eyes heeft, hoewel standaard indierock, een eigen twist die voornamelijk het gevolg is van het heerlijke stemgeluid van zanger Koen Wijnant dat perfect samensmelt met de mellow sfeer die in Loria de bovenhand heeft. Het refrein is zeer aanstekelijk en de lyrics “Loria, Loria – never been so bored“, waren nog nooit zo toepasselijk in deze quarantaine-dagen. Loria is zo’n song die met de deur in huis valt en instant de zon mee naar binnen brengt. Niet teveel variaties, maar wel recht vooruit en algeheel een zeer aangename debuutsingle.

Check overigens ook de videoclip van Loria, volledig aangepast aan de sound, en die ons met heimwee doet hunkeren naar die zon en die fijne lentedagen die we momenteel aan ons moeten laten voorbijgaan.  

Je kan Bat Eyes volgen via Facebook, YouTube en vi.be .

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More