Home Singles BARZIN – Voyeurs In The Dark

BARZIN – Voyeurs In The Dark

by Ann Cnockaert

Barzin is een Canadese singer-songwriter van Iraanse afkomst die bekend staat om zijn melancholische liedjes. Barzin heeft in zijn carrière reeds vier albums uitgebracht en het vijfde is op komst. Uit het nieuwe album krijgen we de single Voyeurs In The Dark.

Barzins laatste werk dateert uit 2020 met de soundtrack voor de film Viewfinder, terwijl het laatste album dateert uit 2014 To Live Alone in that Long Summer.

Over Voyeurs In The Dark zegt Barzin: “Ik herinner me dat ik jaren geleden een passage tegenkwam van de schrijver en psycholoog, James Hillman. Daarin stond: ‘De enige oplossing voor het verlangen naar vereniging is vereniging met verlangen.’ Dit is me sindsdien bijgebleven, en ik denk dat het dit lied heeft beïnvloed.”

De clip van Voyeurs In The Dark neemt ons mee op een sensuele reis door een nachtelijk, stedelijk landschap. Een heerlijk sfeervol nummer waarop je zachtjes wegdroomt in een filmische omgeving.

Het album Voyeurs In The Dark zal wereldwijd uitgebracht worden via Monotreme Records op 22 april.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More