Home Singles B O I – All These Boys

B O I – All These Boys

by Bart Verlent

B O I is een nieuwe queer band uit Antwerpen bestaande uit Indra Aubroeck die de zang en gitaar voor haar rekening neemt, Chloë Maes (Statue, Stef Kamil Carlens) op gitaar en toetsen, Marieke Hutsebaut (The Spectors) op bas en backings en Caia Croes op drums en elektronica. Het viertal maakt pakkende popsongs met een twist, overgoten grungy saus.

© B O I

All These Boys is de debuutsingle van B O I. Het lied bevat een krachtige boodschap over het weerstaan aan de druk en verwachtingen die worden opgelegd door de maatschappij en in het bijzonder het mannelijke deel ervan. In de strofes gaat het er nog vrij rustig aan toe maar in het refrein voegt de vurige band een lekker vettige vibe toe die ons doet denken aan het beste van The Breeders en Veruca Salt.

We hopen dat we in 2024 meer van die heerlijke nummers krijgen van B O I want All These Boys is echt wel een zalige track.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More