Home Singles AYRA – Hold Tight (Eigen Beheer)

AYRA – Hold Tight (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Het indierockkoor Scala van de Kolacny-broers is voor veel zangeressen al een mooie aanloop geweest naar een eigen carrière. Ook Leen Vanheers maakte deel uit van Scala. De 21-jarige zangeres werkt sinds vorig jaar aan haar eigen project Ayra. Ze studeert popzang aan het conservatorium en zit momenteel in haar derde bachelor. Vorig jaar debuteerde Ayra met de ijzersterke electro debuutsingle Fool.

© Ayra

Door corona kreeg Vanheers veel tijd om songs te schrijven waardoor ze nu een reeks singles kan uitbrengen. Hold Tight is er de eerste van. Het nummer gaat over een knipperlicht relatie en de hoop dat ze toch zal blijven duren omdat de liefde zo groot is, hoe slecht die persoon ook voor je is.

Hold Tight is een sfeervol electro nummer met warme synth klanken en de fenomenale stem van Ayra. Vanheers zorgde voor knappe veelzijdige synth-lagen die het nummer diepte geven. De song bouwt mooi op tot een ingetogen climax.

Ayra is zeker geen eendagsvlieg, deze single is een straffe compositie die veel aandacht verdient.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More