Home ReviewsAlbum Reviews NYLON SIX – Nylon Six

NYLON SIX – Nylon Six

by Ann Cnockaert

Nylon Six is ​​een Nederlands-Amerikaans duo dat progressieve popmuziek maakt. Lasashka (NL) en David K. (VS) leerden elkaar via het internet kennen. Ze voegden hun muzikale ideeën samen en zo ontstond hun debuutep met vier catchy tracks.

We Are Smart is een dynamisch en synthy popnummer dat oproept na te denken over de plastic vervuiling en om actief naar een oplossing te zoeken. Op het Nederlandstalige Meer laat Nylon Six zich van een donkerder kant horen. Een intrigerende song over altijd meer willen en daardoor nooit vervuld raken. Een weg die leidt naar ellende en vernietiging.

Moving To Mars is funky, energiek en brengt de ironische oplossing voor de vernietiging van de aarde. Gewoon alles achter je laten en het heelal in trekken. Adem Tekort is als een melancholische roadtrip. Wanneer je de controle over het leven durft los te laten, zal deze nooit de overhand nemen.

De vier nummers werden ingespeeld in studio’s in Chicago, Berlijn en Amsterdam ondersteund door sessiemuzikanten. Binnenkort mogen we een clip verwachten voor het nummer We Are Smart. Een voorproefje kan je al ontdekken op de website van Nylon Six.

Nylon Six | Facebook / Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More