Home Singles AYLA DUNES – No Ordinairy Woman

AYLA DUNES – No Ordinairy Woman

by Bart Verlent

Ayla Dunes is het muzikale alter ego de Mechelse singer-songwriter Dunja Mees. In 2014 belandde ze in de finale van The Voice Van Vlaanderen. Ze volgde de dagopleiding van de Antwerpse jazz/pop-studio en studeerde af aan het conservatorium in de richting jazz-zang. In september 2020 bracht ze haar debuutsingle This Road uit waarop ze catchy pop en r&b brengt.

Haar nieuwe single No Ordinary Woman schreef ze samen met X-Factor winnaar Udo. Ze nam het nummer op met producer Yannic Fonderie die in het verleden samenwerkte met Zap Mama, Clouseau en Natalia. Ayla Dunes draagt het nummer op aan iedereen die schaamteloos zichzelf durft te zijn, ongeacht de maatschappelijke standaarden of verwachtingen. Het is ook een ode aan vrouwen die weten wat ze willen, een doel en een eigen mening hebben en voor zichzelf durven opkomen.

Het nummer is complexloze pop die op de dansbenen moet werken. Niet echt uniek of origineel maar de track heeft wel een aanstekelijk groove.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More