Home Singles ÃO – More (Mayway Records)

ÃO – More (Mayway Records)

by Bart Verlent

2023 was voor Ão het jaar van de grote doorbraak in eigen land, met de prachtige debuutplaat Ao Mar en de fantastische live shows. Hopelijk vindt de band dit jaar de weg naar het buitenland. Op 18 januari staan ze in elk geval op het internationale showcase festival ESNS in het Nederlandse Groningen waar misschien de poort naar een internationale doorbraak al een beetje open gaat. In de tussentijd krijgen we nog een single uit de debuutplaat.

© Ão

More is de afsluiter van het album en gaat over het overwinnen van angsten en kwetsbaarheid. Het nummer begint dromerig met de warme gitaarklanken van Siebe Chau en de warme, zalvende stem van Brenda Corijn. De subtiele percussie van Bert Peyffers en soundscapes van Jolan Decaestecker vullen het duo daarna mooi aan zodat we weer een prachtig en uniek geheel krijgen dat de schoonheid van Ão knap naar voor brengt.

Deze single is weer een mooi voorbeeld van hoe de vier groepsleden elkaar perfect aanvullen en zo een magisch geheel vormen.

Je kan Ão nog in ons land aan het werk zien op:

09/02 – 4AD, Diksmuide (BE)
10/02 – Trix, Antwerpen – We Are Open (BE)
18/02 – Ancienne Belgique, Brussel Last Tickets
18/02 – Ancienne Belgique, Brussel Sold Out
03/03 – Bar Dada, Lommel
30/03 – Push The Button, Oostende

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More