Home Singles ANNA DUTOIT – I.D.W.A.

ANNA DUTOIT – I.D.W.A.

by Ann Cnockaert

Anna Dutoit vertaalt haar meningen en ervaringen als jonge vrouw naar expressieve songs. Een paar weken geleden kregen we de single No Honey te horen en nu komt Anna Dutoit met de sterke opvolger I.D.W.A.

I.D.W.A. staat voor ‘I don’t wanna anymore’ en daar hoort ook een krachtige boodschap bij.
I.D.W.A. is het moment waarop je als vrouw alle kritiek naast je neer kan leggen en zonder twijfel nee zegt tegen al die ‘zever’. De zelfkennis en het zelfvertrouwen zijn er en je weet dat je op jezelf wel kan rekenen. Er is wel nog een hoop teleurstelling in hoe je behandeld bent geweest, maar het houdt je niet meer tegen. Laat het allemaal maar komen, ik weet wat ik wil en dat ga ik bereiken”, aldus Dutoit.

De muziek is geen botte aanklacht tegen onze samenleving en hoe vrouwen nog steeds veel te vaak onderschat worden, maar eerder een eerbetoon aan de kracht die voort komt uit vrouwelijkheid.

De kracht van I.D.W.A. zit vooral in de stem van Anna die emotie oproept en een sterke authenticiteit uitstraalt. Ze weet het nummer perfect op te bouwen naar een hoogtepunt om dan af te sluiten met het statement van de song. Hoewel de tekst persoonlijk is, zullen vele vrouwen zich erin herkennen.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More