Home Singles ANNA B SAVAGE -In/Flux (City Slang/Konkurrent)

ANNA B SAVAGE -In/Flux (City Slang/Konkurrent)

by Bart Verlent

De Londense singer-songwriter Anna B Savage opende deze zomer het Whisper festival in het Rivierenhof. Met haar intrigerende stem en boeiende songs was ze één van de hoogtepunten op het festival. In haar nummers trekt ze de geldigheid van haar eigen gedachten en gevoelens in twijfel en komen thema’s als vrouwelijke seksualiteit, zelftwijfel en kwetsbaarheid regelmatig terug.

© Anna B Savage ‘in|FLUX’ album artwork

Op 17 februari 2023 verschijnt haar tweede album In/Flux waarvan we nu het titelnummer te horen krijgen. Het nummer gaat over de twee verschillende delen van Savage die ze in het nummer ook echt laat horen. Het begin van het nummer klinkt hecht, kwetsbaar en rustig, vol introspectie en kwetsbaarheid. In de tweede helft plooit het nummer open en klinkt ze zelfzekerder.

In het Rivierenhof begeleidde Anna zichzelf op gitaar terwijl ze hier de elektronische weg opgaat. De eerste helft opent ingetogen met sombere soundscapes. Waarna de beats invallen en het nummer een volledig andere vibe krijgt. We krijgen indrukwekkende, dansbare electro waarin Savage illustreert wat ze allemaal aankan met haar straffe stem.

Op 22 februari verzorgt Anna B Savage het voorprogramma van Son Lux in de Brusselse Ancienne Belgique.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More