Home Singles ANNA B SAVAGE – Crown Shyness (City Slang/De Konkurrent)

ANNA B SAVAGE – Crown Shyness (City Slang/De Konkurrent)

by Bart Verlent

De Londense singer-songwriter Anna B Savage stelt in haar muziek altijd vragen. Op het nieuwe album InFlux, dat op 17 februari verschijnt, zoekt ze echter niet langer naar antwoorden. Op dit tweede album neemt ze de complexiteit van de menselijke conditie onder de loep. Anna is niet bang voor wat er aan de andere kant is en omarmd de pijn of het plezier van liefde, verlies en aardse verbondenheid.

©Anna B Savage

Terwijl ze zich op haar debuutplaat zelf begeleidde op gitaar, bewandelt ze nu het elektronische pad. Met Crown Shynes levert ze opnieuw een gevarieerde track af van het te verschijnen album. Het is een ingetogen song waarin haar subliem en uniek stemgeluid mooi naar voren komt. Naast de koele elektronica gaf ze het nummer wat meer kleur met warme saxofoon geluiden.

Anna B Savage blijft in haar muziek steeds avontuurlijk te werk gaan, dat maakt dat deze Londense altijd boeiende songs aflevert en dat geldt ook voor deze Crown Shyness.

Op 22 februari verzorgt Savage het voorprogramma voor Son Lux in de Brusselse Ancienne Belgique en op 6 mei komt ze terug naar ons land voor een concert tijdens Les Nuits Botanique.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More