Home Belgisch ANGELE – La Thune (Warner Chappell Music France)

ANGELE – La Thune (Warner Chappell Music France)

by Didier Becu

Muziek zit in het bloed bij de familie Van Laeken. Papa Serge was de bassist en zanger bij Allez Allez, zoon Kiki is als Roméo Elvis in België het nieuwe hiphopwonder en ook dochter Angèle is bezig aan een weg die haar naar het grote sterrendom moet brengen. Als ze er al niet gearriveerd is!

Op 5 oktober ligt haar debuut in de winkel, en na de monsterhits La Loi De Murphy en Je Veux Tes Yeux is er nu een nieuwe single La Thune waarvan je na één draaibeurt weet dat ook die het zal maken.

De laatste worp van Angèle toont precies de sterkte van haar kunnen: onschuldige Franstalige pop met een onweerstaanbare aantrekkingskracht, en dat wordt niet alleen veroorzaakt door de ogen van de Brusselse.

Franstalige pop die je vrolijk maakt, ergens tussen de charme van France Gall en het speelse van Lio. Kortom : hemels. Enfin, luister zelf en word nog maar eens verliefd.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More