Home Singles AND THEN CAME FALL – Photograph (Starman Records)

AND THEN CAME FALL – Photograph (Starman Records)

by Bart Verlent

Annelies Tanghe en Sam Pieter Janssens hebben de corona-periode heel creatief gebruikt. Vorige maand kondigde het duo aan dat ze onder de noemer The Art Of Love dit jaar maar liefst drie ep’s uitbrengen met And Then Came Fall. Het geheel werd ingeblikt met producer David Poltrock en de drie aparte releases hebben muzikaal zowel als grafisch de verbindende kracht van de liefde als leidraad.

© And Then Came Fall

We kregen al een voorproefje van het drieluik met het pakkende Love Like Gold, nu is er ook een eerste echte single. Photograph werd geschreven tijdens één van de lockdown-periodes. Het is een nummer over hoe de liefde soms een prachtig, aan een moment gebonden schilderij kan zijn. Beeld je een zorgeloze, zwoele zomeravond in aan het strand met de ondergaande zon. Het geruis van de zee en een feestende massa op de achtergrond. Je deelt het zicht, de hitte en de liefde met iemand die je wellicht nooit meer terug zal zien. Een foto is het enige wat jullie nog achteraf verenigt.

Het nummer heeft een een ingetogen, zorgeloze, dromerige vibe. Tijdens het refrein bloeit de het nummer volledig open met iets bredere arrangementen. Toch is Photograph vooral gebouwd rond een ingetogen gitaar, sombere soundscapes en de bloedmooie stem van Annelies Tanghe.

Een parel van formaat!

Telkens weer weet And Then Came Fall ons hart te veroveren met prachtige, pakkende nummers en dat is met Photograph opnieuw het geval.

And Then Came Fall kan je aan het werk zien op:

16/4 -Rock Lobster, Borgerhout
22/4 – Lux – Herenthout (Support De Mens)
27/4 – Wilde Westen – Kortrijk (Support De Mens)
28/4 – Muziekodroom – Hasselt (Support De Mens)
19/5 – Nosta, Opwijk (Support De Mens)

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More