Home Singles AND THEN CAME FALL – Humanity (Starman Records)

AND THEN CAME FALL – Humanity (Starman Records)

by Bart Verlent

Tegenwoordig worden we via allerlei kanalen overspoeld door het gruwelijke geweld dat zich overal ter wereld afspeelt. We vinden het blijkbaar ook normaal dat jongeren en kinderen naar al dat geweld kijken. De diep ontroerende tekst van Ramsey Nasr “Kennen We De Naam Van Elk Palestijns slachtoffer?” overhaalde Annelies Tanghe van And Then Came Fall om een song te schrijven waarin ze het geweld van zich afschrijft. Ze doet dat met een hoopvolle boodschap waarin ze refereert naar de essentie van mens zijn én blijven tijdens deze gruwelijke tijden.

© And Then Came Fall

Het nummer begint vrij ingetogen met de warme, prachtige stem van Annelies op de voorgrond en subtiele gitaartokkels en soundscapes op de achtergrond. Na een tijdje valt een koor in en krijgt de song een kippenvelrandje door de subtiele aanpak.

And Then Came Fall bewijst opnieuw dat ze een band zijn die echt geweldige songs aflevert. In dit geval is het een nummer met een belangrijke boodschap die voor iedereen telt.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More