Home Singles AND THEN CAME FALL – Chasing The Sun (Starman Records)

AND THEN CAME FALL – Chasing The Sun (Starman Records)

by Bart Verlent

Sam Pieter Janssens bracht begin dit jaar, onder de naam Clairval, het prachtig album Sweet Seclusion uit samen met SJ Hoffman. Nu is hij er terug met een nieuwe single van And Then Came Fall. Janssens en Annelies Tanghe zouden vorig voorjaar op tour gaan met De Mens. Die tour werd helaas meermaals uitgesteld en uiteindelijk brachten ze, vanuit hun eigen kot en in volle lockdown, de pakkende single Please Don’t Disappear uit. Het duo laat het hoofd niet zakken en brengt nu een feelgood-nummer uit.

© And Then Came Fall

Chasing The Sun werd opgenomen met de voltallige band in de Great Oak Studio. De mix was in handen van Aaron Bastinelli, die bekend is van zijn werk voor onder andere U2, Tune-Yards, The Roots, Girls In Hawaii… Het nummer gaat over hoe iemand probeert om een moeilijke relatie uit het slop te halen. Dat doen ze op warme tonen met een positieve vibe en een ultra vrolijk refrein.

De song begint rustig met subtiele gitaren en de sublieme stem van Annelies Tanghe. Na de rustige strofe volgt een heel catchy refrein waar je instant vrolijk van wordt. Tijdens de bridge vloeit de warmte uit de knappe arrangementen. Deze Chasing The Sun is het perfecte radio lied.

Als alles goed gaat kan je And Then Came Fall in het voorprogramma van De Mens aan het werk zien op:
06/05 – Vooruit, Gent
20/05 – Depart, Kortrijk
05/06 – Zaal Lux, Herenthout
11/12 – De Roma, Antwerpen

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More