Home Belgisch AND THEN CAME FALL – Should We (Starman Records).

AND THEN CAME FALL – Should We (Starman Records).

by Bart Verlent

Twee jaar geleden brachten Annelies Tanghe en Sam Pieter Janssens het debuut uit van hun project And Then Came Fall. Het album verscheen dankzij een crowdfundingcampagne op Starman Records. De breekbare indiepop die het duo op dit album bracht was van enorm hoog niveau en werd overal lovend onthaald.

(c) And Then Came Fall/Starman Records

Dit voorjaar brengen Annelies en Sam Pieter enkele nieuwe nummers uit van het tweede album dat in het najaar zal verschijnen. Voor deze single kregen ze de hulp van Eva Hautekiet die keyboard speelt en voor backing zorgt, Mathias Moors speelt bas en zorgt ook voor backings en Steven Van Gelder bespeelde de drums en zorgde voor de mix.

Should We verschijnt op Valentijnsdag en gaat zoals te verwachten over de liefde. Annelies zingt over moeilijke keuzes maken in de liefde en je hart volgen. Muzikaal gaat het duo met deze single verder in dezelfde lijn van hun debuut. Prachtige emotionele pop met warme arrangementen en de pakkende stem van Tanghe in de hoofdrol.

Het is weer een topnummer geworden waar we geen genoeg van kunnen krijgen, we kijken al volop uit naar de volgende singles.
Volgende maand verzorgt And Then Came Fall het voorprogramma van De Mens op:
12/03 – Nosta, Opwijk
13/03 – Vooruit, Gent
19/03 – De Kreun, Kortrijk
20/03 – Lux, Herenthout
21/03 – Muziekodroom, Hasselt
29/03 – Roma, Antwerpen
En 24/04 verzorgen ze het voorprogramma van Mooneye in de Cactus Club in Brugge

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More