Home Singles AMO ACHILLE – Curtains

AMO ACHILLE – Curtains

by Ann Cnockaert

Op het kruispunt van Afrohouse, dancehall en US r&b uit de jaren ’90, staat de muziek van Amo Achille, klaar om de zintuigen te prikkelen. Curtains is na Innocence de tweede single uit het aankomende album Mistress.

Anders dan de cover van de single doet vermoeden is dit een heel sensueel nummer met een relaxte vibe. Het leven van Amo Achille verliep niet over rozen. Als tiener werd hij door zijn vader, een militair, verbannen naar Congo. Via omzwervingen belandde hij in België en ging aan de slag als barman. Zijn passie lag echter in de beats.

De afgelopen jaren maakte Amo al heel wat fijne nummers waarvan Boyz In The Yard het meeste in de smaak viel bij de hiphopscene. Toch ziet hij zichzelf eerder als zanger dan als rapper. Zijn teksten zijn somber en reflecteren hoe hij zich voelt.

Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk, de songs zijn gerijpt en Amo staat er als onafhankelijk artiest. Op de release van zijn debuutplaat is het nog even wachten, maar je kan alvast genieten van de nieuwe single Curtains.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More