Home Singles ALISON JUTTA + NANA M. ROSE – On And On And On

ALISON JUTTA + NANA M. ROSE – On And On And On

by Bart Verlent

Het is al even geleden dat we nog iets nieuws te horen kregen van Alison Jutta. De afgelopen tijd heeft de Antwerpse, maar in Rotterdam wonende, zangeres echter niet stil gezeten. Ze deed mee aan Popronde en aan de preselectie van Humo’s Rock Rally. Ook nam ze samen met achttien Europese muzikanten een album op in Cyprus. Haar laatste single Shirt dateert van januari 2021 en was een samenwerking met de Rotterdamse Jack Hippo.

© Rebecca Weltner

Ook de nieuwe single On And On And On is een samenwerking. Deze keer is het een duet met de Rotterdamse Nana M. Rose. Nadat beiden recent met verlies te maken hadden, ontvouwde dit thema zich al snel in de schrijfsessie. Toch is het geen verdrietig nummer geworden, maar een mijmering, een realisatie, waarin de luisteraar geen wanhoop maar troost zal ontwaren.

Het duo nam de basis voor het nummer op waarna een drummer uit Utrecht, een bassist uit Cyprus, strijkers uit Amsterdam en blazers uit Rotterdam het verder aanvulden. Alles gebeurde via opnames thuis en Zoom-sessies. Het geheel werd gemixt in Londen door producer Louis Souyave (Maddox Jones, Salt Ashes).

On And On And On is een wondermooi nummer. Rose en Jutta hebben allebei prachtige, zachte stemmen die elkaar perfect aanvullen op deze meeslepende ballad. De strijkers en piano en zetten het nummer kracht bij wat het totaalplaatje vrij magisch maakt.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More