Home Singles ADA ODA – Niente Da Offrire (62tv Records)

ADA ODA – Niente Da Offrire (62tv Records)

by Ann Cnockaert

Ada Oda is een nieuwkomer in de Brusselse scène. Ze maken uptempo rock die de zelfverzekerde postpunk van de jaren tachtig combineert met melodieuze Italiaanse accenten. Niente Da Offrire is de eerste single van hun debuutalbum dat zal verschijnen in november.

Ada Oda werd opgericht tijdens de eerste lockdown door César Laloux (The Tellers, BRNS, Italian Boyfriend). Laloux krijgt al snel gezelschap van Victoria Barracato, die opvalt door haar heldere stem en haar Siciliaanse afkomst. Door opzettelijk met eenvoudige songstructuren te werken, brengt Laloux zijn liefdesliedjes met een opvallende lichtheid.

Over een strak en repetitief ritme, neemt zangeres Victoria je mee op Niente Da Offrire. Dat belooft alvast veel goeds voor wat ze nog voor ons in petto hebben.

Niente Da Offrire is de eerste single van Ada Oda’s debuutalbum Un Amore Debole dat in november uitkomt op 62TV Records. Je kan ze live aan het werk zien op 10 mei in Afsnis (Gent) en op 15 mei staan ze op Les Nuits (Botanique) als voorprogramma van Wet Leg.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More