Home Belgisch ABSOLUTE BODY CONTROL – Waving Goodbye

ABSOLUTE BODY CONTROL – Waving Goodbye

by Nel Mertens

20 maart is ABC-day, want dan brengt Absolute Body Control zijn nieuwe release uit. Een duo dat het in de elektronische wereld bont maakte, doet dat na 41 jaar samen, nog steeds. Eric van Wonterghem en Dirk Ivens (beiden ook van de legendarische band The Klinik) laten een derde single uit hun aankomende release horen.

De noisy gruis waarmee de track begint, met synths als stoorzenders tussen het drijvend tikkende ritme… “Silence is over”, klinkt het kil in de excellente nieuwe track die Dirk Ivens en Eric van Wonthergem laten horen met Waving Goodbye.

We hopen dat we de boodschap in de track niet te letterlijk moeten nemen, want ondanks het feit dat er geen explosieven aan te pas kwamen, laat de videoclip ons bijna Daft Punk-gewijs achter met twee lege stoelen.

Wij kijken uit naar meer en dat komt er op 20 maart, met het nieuwe Absolute Body Control-album A New Dawn. (Her)lees hier onze reviews bij de vorige 2 nieuwe singles Earth Takes A Break en Invisible Touch.

Facebook / Bandcamp

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More