Home Singles ABSOLUTE BODY CONTROL – Invisible Touch

ABSOLUTE BODY CONTROL – Invisible Touch

by Nel Mertens

Het is die vingertop, die je streelt en liefkoost, die je besmet en verdoemt… de onzichtbare aanraking, die het diepste van je ziel beroert. Onzichtbaar, maar auditief niet te negeren, want Absolute Body Control laat een nieuwe track horen.

Sinds 1979 is Absolute Body Control een garantie voor het afleveren van kwalitatieve minimal electro newwavesounds. Zoals alle bands die een lang leven beschoren zijn, kende ook dit project enkele rustigere periodes, waarin Dirk Ivens en Eric Van Wonterghem met andere projecten bezig waren. Absolute Body Control lag echter nooit echt helemaal stil en ondertussen zie je hen de laatst 15  jaar ook terug op de podia. Dit underground cultduo biedt nog steeds de garantie op een danservaring van formaat.  

Net voor de jaarwissel hoorden we reeds Earth Takes A Break, waarbij we hoopten dat dit de komst van een nieuw album betekende. Het tweetal bevestigt met deze nieuwe track dat er inderdaad een nieuwe release volgt! Invisible Touch is de nieuwste track en laat sounds en blieps wriemelend los tussen bittere synthlijnen, die uitgedaagd worden door de ritmes.

Facebook / Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More