Home ReviewsAlbum Reviews THE ME IN YOU – How Does It Feel To Be Wrong All The Time (Starman Records)

THE ME IN YOU – How Does It Feel To Be Wrong All The Time (Starman Records)

by Bart Verlent

In 2018 verscheen het album The Music Of Stuart Conroy van The Me In You; muziek bij een pseudo-documentaire die de band heel wat positieve reviews opleverde. Vervolgens kreeg de band uit het Hageland de kans om een nieuwe begintune te schrijven voor Dagelijks Kost. Jeroen Meus bleek een grote fan, en het leverde het catchy Out Of The Blue op. Daarna viel het leven stil door het virus en had de band plots tijd genoeg om een nieuw album bij elkaar te schrijven.

© The Me In You

Nu het leven terug op gang komt, is The Me In You er terug met hun vierde album dat ze opnamen met hun vertrouwde producer Gaëtan Vandewoude (Isbells). Ze namen ruim de tijd om te experimenteren met klank en geluid en kwamen uit de studio met een ijzersterk album dat wat ruikt naar Talk Talk en The Blue Nile. We krijgen een avontuurlijk geluid dat evenwel geen afbreuk doet aan de knappe composities en de wondermooie arrangementen.

Telkens weer weet The Me And You ons te verrassen met tot in de details uitgewerkte nummers die perfect klinken. Zij die vrezen dat het allemaal wat “te clean” klinkt, mogen gerust zijn want dat is zeker niet het geval. Het is een heel mooi geheel geworden met een internationale sound.

Of How Does It Feel To Be Wrong All The Time het album zal worden dat voor de internationale doorbraak van The Me In You zal zorgen, valt nog af te wachten. Het is wel zeker dat dit het tot nu toe beste album is van The Me In You. We zijn dan ook benieuwd of ze deze sublieme plaat live ook zo intens kunnen brengen.

Je kan The Me In You aan het werk zien op:

17/04 – De Living Heist-Op-Den-Berg – Tickets
21/04 – Café Café Hasselt – Tickets
26/04 – Amor (Roma) Borgerhout – Tickets
27/04 – Het Depot Leuven – Tickets

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More