Home ReviewsAlbum Reviews PUNCHLINE HUNTING SEASON – Sleepless In Shokudō (Eigen Beheer).

PUNCHLINE HUNTING SEASON – Sleepless In Shokudō (Eigen Beheer).

by Patsker Omaer Beguin

Punchline Hunting Season is een nogal psychotisch powertrio uit Antwerpen. Vorige zomer brachten ze een vier-track ep, Sleepless In Shokudō uit. Deze muzikanten proberen na een rustige periode hun stevig roerei opnieuw aan de muziekliefhebbers te serveren. Het trio kreeg na hun inactiviteit de smaak terug te pakken en begon opnieuw te repeteren en op te treden.

De vier nummers worden gevoed door een ongelofelijke woede. De no-nonsens attitude van gekwelde geesten wordt op deze release uitgesmeerd op een muur van post hardcore geweld. Zanger en bassist Sean D. krijst zijn stembanden zo goed als lam op deze ep. Zijn rollende bas klinkt fris tussen de abstracte drumpatronen en scheurende gitaarriffs.

De melodisch getinte stukjes maken de songs wat beter verteerbaar en zorgen voor een aangename afwisseling tussen het razende en gefrustreerde gebrul. Deze lekker chaotisch klinkende machine willen we gerust eens in één of ander punkhol zien knallen. Punchline Hunting Season levert voer voor hardcore en screamo fans die niet vies zijn van een vleugje psych in de muziek. Een ep-tje dat bij ons goed in de smaak viel.

BANDCAMP / FACEBOOK / VI.BE

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More