Home ReviewsAlbum Reviews POWERSTROKE – The Path Against All Others (Graviton)

POWERSTROKE – The Path Against All Others (Graviton)

by Theo De Rycke

The Path Against All Others is het inmiddels zesde album van Powerstroke. Op dit schijfje brengt de band zoals gewoonte een mix van groove-, death- en thrashmetal.

Powerstroke brengt met The Path Against All Others een ode aan de goddelijkheid die in ons allen leeft. Gecomponeerd als een soundtrack om de verborgen en donkere flarden van de menselijke ziel bloot te leggen. Soms brutaal energiek en soms als een badass popsong en altijd met de Kaïniaanse geest in gedachten. Leiders onder mannen die tegen de stroom ingaan.

Voor dit nieuwe album had Powerstroke het genoegen om met een aantal gerenommeerde artiesten samen te werken. Nornagest, de frontman van Enthroned, is een van de beste vrienden van de band en tilt met zijn bijdrage aan Babalon en Dying Vein de songs naar een hoger niveau. Tim Eiermann, bekend van de alternatieve rockband Liquido en nu lid van GUT, vergezeld Nornagest op Babalon en levert nog een eigen bijdrage in het schitterende Shadowland. Het grootste deel van het album is trouwens in zijn studio geproducet.

Vreemde eend in de bijt is Stef Bos. Stef heeft zijn stem en vaardigheden op piano en accordeon uitgeleend aan een opmerkelijke bewerking van de track Until The Fat Lady Sings. Om deze track nog uitzonderlijker te maken droeg ook Slongs haar steentje bij. Samen sluiten ze het album af.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More