Home Belgisch TINYMIND – Locked Up Stream

TINYMIND – Locked Up Stream

by Yves Van der Straete

Tinymind, het collectief uit Hasselt heeft zijn live-première achter de rug. De bedoeling was hun eerste song Locked Up te promoten met een liveconcert. Hun maiden optreden is door de coronamaatregelen een online gebeurtenis geworden.

© Hera Jacquet/Tinymind

De korte maar zalige sessie start dus ook met hun eerste single Locked Up. Een heerlijk nummer dat ons meteen toont waar deze band voor staat: een lekker vette, soulvolle poppy feelgoodvibe.

Een remix van Paranoimia van The Art Of Noise zet ons verlangen om meer te horen onmiddellijk in overdrive. Mr. Chicken van Deluxe, in een toffe cover, gaat een mash-up van Kanye Wests I Thought About Killing You en Montreal van Mark Lettieri vooraf. Afgesloten wordt er met een remix van Sing It Back van Moloko en On And On van Erykah Badu. Een heel aangenaam halfuur was plots voorbij. 

Een halfuur soul en goodvibes-pop van de bovenste plank met een zangeres wiens stem ons volledig kan betoveren. De band heeft dat lekker ritme om zo op het podium de begeleidingsband van Meshell Ndegeocello te zijn.

Je kan het toffe concert hier nog herbekijken zo vaak je wil.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More