Home Belgisch PONYKAMP – Ponykamp (Eigen Beheer).

PONYKAMP – Ponykamp (Eigen Beheer).

by Didier Becu

Val op, kies een naam waarvan geen mens het weet waarover je het hebt. Gentenaars Dimitri De Backer, Robin Smolders en Lynn Claus deden het en kwamen op de proppen met (ahum): Ponykamp.

Een naam met een ontzettend hoge aaibaarheidsfactor en hoewel we onvermijdelijk aan ondingen als My Little Pony denken is Ponykamp toch andere koek. De drie hebben net via Bandcamp, of als u dat beter vindt Soundcloud, hun debuut de wereld ingegooid.

Vijf liedjes die het met gemiddeld twee minuten moeten stellen, maar wat een energie. De iewat diepe stem van Dimitri doet wat aan Lux Interior denken en eigenlijk zijn The Cramps bij Ponykamp nooit veraf. Garagerock die ergens poppy aanvoelt, White Deer Park kun je zelfs meefluiten, maar het voelt ook smerig aan. En geef toe, dat had je niet verwacht bij een naam als Ponykamp, of wel?

Ponykamp heeft ook al een eerste optreden te pakken. Op woensdag 7 november mogen ze hun ep in de Kinky Star komen voorstellen. Gaan. We moeten zelfs niet de slogan “nie tevreden, geld terug” uit de kast halen, want zoals alles in de Kinky Star is ook dit optreden gratis en voor niets!

Facebook

Vi.be

Bandcamp

https://ponykamp.bandcamp.com/album/ponykamp

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More