Home Belgisch Nieuwe oogst in Luminous Belge.

Nieuwe oogst in Luminous Belge.

by SANDRA REGENT

Met de zomer en de festivals in zicht is het hoog tijd om te oogsten wat er gezaaid werd in het Belgische muzieklandschap.

Het aan Bob Dylan opgedragen, Hot Young Girl van Vito doet de zon tevoorschijn komen achter de wolken. De band mocht onlangs nog openen voor dEUS in de Ancienne Belgique. Deze zomer staan ze zelf op het podium van diverse festivals.

Billie zorgt voor een funky inenting met haar Love Vaccination. Zwoele, dansbare beats en aanstekelijke hooks à la Disclosure. Omdat het niet altijd fris en vrolijk moet zijn: Worlds Apart van This Can Hurt. Melancholische postrock met een nineties grunge- en new wave twist. Milo Meskens lost dit probleem op met zijn feelgood folkpop in Memory Card.

De eigenzinnige alternatievelingen van Heisa mogen ons woest wakker schudden met het intense Bassenge dat machtig knap explodeert net zoals het onweer dat de voorbije dagen boven onze hoofden is losgebarsten.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More