Home Belgisch BELTOON: PHILEMON.

BELTOON: PHILEMON.

by Didier Becu

Je kan duizenden dingen over muziek verzinnen, maar het mooiste eraan is toch dat het je hart raakt. Emoties. Het lijkt erop alsof Philemon dat allemaal heel goed heeft begrepen.

Het verhaal achter de naam van de band is wat ingewikkeld, want er zit geen Philemon in deze band, wel is dit het nieuwste soloproject van Anton De Boes die in allerlei bandjes met een toekomst zat, maar het in feite liever in zijn eentje wil.

De muziek van deze jongeman uit Sint-Niklaas is de pure eenvoud zelve. Lo-fi pop die hij zelf vergelijkt met Elliott Smith en The Beatles. Vooral die laatste zijn een passend voorbeeld, want hoewel we niet willen dat Anton naast zijn schoenen begint te lopen kon Are You Coming To Get Me evengoed uit het brein van John Lennon komen. Een perfect liefdesliedje dus!Are You Coming To Get Me is de opvolger van zijn eerste single Tomorrow die je op de radio kon horen. Voor zijn nieuwste single koos Anton Pascal Deweze als producer, en dat is altijd een goed gedacht! Ook speelden Michiel Balcaen (Balthazar, Warhaus, Rosenahl) en Kim Van Elsen (Coyote Melon, Philemon) mee. Wij vonden het zo goed dat we er maar meteen een beltoon van hebben gemaakt.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More